Breaking News

Sean Hannity Slams FDA And Biden For BANNINGJUUL E-cigs Sales Despite Not Cracking Down And Heroin

Sean Hannity kwam zijn belofte niet na om in de lucht te vapen nadat het risico van arrestatie was verdwenen.

Tijdens de woensdagavondeditie van zijn Fox News-show, zwoer Sean Hannity de wet te trotseren en trots zijn e-sigaret live in de lucht te vapen in een segment waarin een mogelijk FDA-verbod op Juul-producten wordt besproken.

Op donderdagavond plaagde hij fans door een gloednieuwe Juul uit te pakken en deze naar zijn lippen leek te brengen, maar stopte kort.

Hij zei gekscherend dat hij de wetteloze daad oversloeg omdat de wet pas ‘aanstaande woensdag’ van kracht werd.

‘Oké, dat nam mijn verlangen weg om de Juul in de lucht te krijgen, omdat ze me niet komen arresteren’, grapte hij. ‘Verdorie, zo’n mooie kans. Ik weet dat de liberale mediameute waarschijnlijk verwoest is.’

Sean Hannity (afgebeeld op donderdag) kwam zijn belofte niet na om in de lucht te vapen nadat het risico van arrestatie was opgelost omdat het verbod pas woensdag van kracht wordt, maar hij maakte toch van de gelegenheid gebruik om de Biden-administratie voor slechts één bedrijf reguleren

Hannity (afgebeeld op woensdag) beloofde donderdag in de lucht te vapen uit protest tegen het verbod

Ondanks de gemiste kans om een ​​feloranje jumpsuit te dragen en het publiek te vereren met een Hannity-foto, miste de gastheer het doel niet door zijn favoriete president uit te roepen, wiens regering het product verbood.

‘Waarom zou je de leeftijd niet verhogen, als je je zorgen maakt over kinderen, naar 21 en het simpel maken, zoals het kopen van een biertje’, zei hij donderdag. ‘Hier komt de Biden-administratie met de zogenaamde veilige rookkits met crackpijpen? Maar op de een of andere manier willen ze dit verbieden? Een Juul?’

Hij zei dat Biden zich zou moeten concentreren op het ‘beveiligen van de grens’, aangezien hij beweerde dat ’90 procent van de heroïne in dit land, fentanyl en methamfetamine dit land binnenkomt vanuit onze zuidelijke grens.’

‘We verliezen 300 Amerikanen per week door sterfgevallen door een overdosis’, zei hij. ‘[But] iMet andere woorden, het is illegaal voor mij om dit te hebben, het is illegaal voor mij om te roken [a Juul],,Het is legaal voor mij om te doen wat ik wil, maar vanaf volgende week woensdag moeten ze, voor zover ik weet, Juul uit de winkelrekken halen en de detailhandel stopzetten.’

Voormalig procureur-generaal van Florida, Pam Bondi, die te gast was bij de show van donderdag, zei dat ze bang was dat het verbod ertoe zou leiden dat kinderen het op de ‘zwarte markt’ zouden kopen en dat het ‘doorspekt met fentanyl’ zou zijn.

‘LAls je illegaal kunt kopen, wees dan voorzichtig als je het op straat koopt, het zal hoogstwaarschijnlijk met iets anders worden vermengd en je kunt gewond raken’, zei Bondi.

‘Dit is eng, denk je echt dat als mensen naar de zwarte markt gaan, je vermoedt dat mensen die kopen, ze zijn niet op zoek naar wiet, ze zoeken alleen naar nicotine, je vermoedt dat ze deze gaan leasen met fentanyl?’ vroeg hij zich af.

‘Ik zag het toen ik procureur-generaal was, volwassenen die Adderall, Xanax op straat kochten, het werd doorspekt met fentanyl en mensen vielen dood neer. Dat zijn ze nog steeds.

Gast en voormalig Florida AG Pam Bondi (foto) zei dat ze bang was dat het verbod tieners naar de ‘zwarte markt’ zou leiden en Juul-pods ‘doorspekt met fentanyl’ zou vinden

Daarom moet je nooit iets op straat kopen, ook niet als het een Adderall of een Xanax is,’ zei Bondi.

Hannity suggereert ook dat de Biden-administratie sigaretten niet reguleert omdat de overheid $ 12 miljard per jaar aan belastingen verdient.

Tijdens de show van gisteren vertelde verslaggever Trace Gallagher aan Hannity dat ‘Juul heeft geprobeerd aan de goede kant van de toezichthouders te komen door de marketing te beperken en mango, munt en andere zoete smaken te verbieden. Het bedrijf stelde zelfs een vape-apparaat voor dat alleen kan worden ontgrendeld als je 21 bent.’

Hij merkte op dat hoewel Juul het recht heeft om in beroep te gaan tegen een verbod, die beroepen lang kunnen duren en duur zijn.

Toen kwam Hannity tussenbeide en zei: ‘Ze verbieden het, en ik doe het live op tv en ze kunnen me komen arresteren. Wat vind je ervan?’

Het werd minder dan 24 uur later verboden.

Het verbod verbiedt de verkoop van Juul-producten, maar verbiedt persoonlijk gebruik van het product niet.

De FDA dreigde met niet-gespecificeerde actie tegen winkels die Juul-producten blijven verkopen.

Hannity’s opmerkingen werden door Gallagher met gelach ontvangen toen Hannity meteen naar het volgende segment draaide en zei: ‘Terwijl de Biden FDA wil dat mensen stoppen met vapen, hebben veel door de Democraten geleide steden en staten geen probleem om zelfs harddrugs te decriminaliseren, zelfs als een overdosis sterfgevallen stijgen.’

Tot dusver is Oregon de enige staat waar de kiezers democratisch hebben gestemd om kleine hoeveelheden harddrugs te decriminaliseren.

Het verbod werd ook ter sprake gebracht tijdens Hannity’s inleidende show, ‘Tonight with Tucker Carlson’. In zijn show gisteren betoogde Carlson dat het verbod op e-sigaretten zou leiden tot gewichtstoename en een laag testosteron.

Het verbod op Juul e-sigaretten werd voor het eerst gemeld door de Wall Street Journal.

Het verbod vermeldt geen volledig verbod op alle e-sigaretten, maar eerder een verbod op Juul-producten.

De FDA analyseert de gegevens van Juul al twee jaar en het verbod is waarschijnlijk te wijten aan het regulerende lichaamsgevoel alsof het bedrijf nog steeds reclame maakt voor de Amerikaanse jeugd.

Juul diende een aanvraag in bij de FDA in een poging om op de markt te blijven en hun producten met tabaks- en mentholsmaak te verkopen.

Tijdens de show van woensdag richtte Hannity zich op het ‘Build Back Better’-programma van de regering-Biden en noemde het meer: ​​’Regel met minder en hou je mond.’

Als Hannity zijn belofte was nagekomen, zou het niet de eerste keer zijn dat de presentator tijdens zijn show dampte. In maart 2021 werd Hannity betrapt op het grijpen van een snelle sleep tussen segmenten.

Toen hij zich realiseerde dat hij voor de camera stond, was Hannity te horen zeggen: ‘Uh oh’ terwijl hij de vape uit zijn mond griste.’

Laura Ingraham, wiens show na die van Hannity komt, vertelde haar collega na de blunder: ‘Het overkomt de besten van ons, Hannity. Ik bedoel, die kleine momenten zijn schattig. Die zitten in de forever reel van de echte Hannity. We willen je kennen!’

Sean Hannity wordt betrapt op camera tijdens het vapen in 2021

De Wall Street Journal, die voor het eerst het verbod van de FDA meldde, vermeldt niet alle e-sigaretten, alleen Juul-producten

In mei 2017 lekte een soortgelijke video uit waarin Hannity tijdens zijn show puffend aan een e-sigaret te zien is. De gastheer schreef op Twitter na de release van die video dat hij onlangs was gestopt met het roken van sigaren.

Tijdens het presidentschap van Donald Trump, toen Hannity werd beschouwd als een belangrijke adviseur van de 45e president, zei de gastheer: ‘Als je zou horen wat ik hoor, zou je ook dampen.’

Het citaat verscheen in het 2020-boek van CNN-presentator Brian Stelter: ‘Hoax: Donald Trump, Fox News and the Dangerous Distortion of Truth’. Volgens Stelter beschreef Hannity Trump ook als ‘vleermuizengek’.

Juul werd in de jaren 2010 enorm populair in de VS, toen de nicotineproducten met fruitsmaak trendy werden onder jongere rokers – wat ertoe leidde dat het bedrijf ook de schuld kreeg van de toename van het roken onder tieners.

Hannity maakte opmerkingen die de Biden-administratie vergeleek die Juul-producten verbood en ‘harddrugs legaliseerde’

Om de toename van het roken onder tieners te beperken, verbood de FDA e-sigaretten met fruitsmaak en dwong elk bedrijf om individueel een aanvraag in te dienen om hun producten in de schappen te laten blijven. De verwachting was dat Juul zijn aanvraag zou goedkeuren.

Het rapport komt een dag nadat de regering-Biden plannen had opgesteld om de hoeveelheid nicotine in sigaretten te verminderen tot ‘niet-verslavende’ niveaus, als onderdeel van een grotere druk om het roken in Amerika te beteugelen.

Juul heeft zijn producten gebrandmerkt als apparaten die verslaafden aan nicotine kunnen helpen zichzelf langzaam veilig af te bouwen – aangezien vape-apparaten niet veel van dezelfde nadelen hebben als het roken van tabakssigaretten.

In plaats daarvan hebben de fruitige en muntaroma’s in veel van zijn apparaten ertoe geleid dat veel kinderen en tieners zijn gaan roken – terwijl ze dat anders waarschijnlijk niet zouden hebben gedaan.

Dit heeft Juul, en de e-sigarettenmarkt in het algemeen, de afgelopen jaren in het vizier van de FDA geplaatst.

Juul heeft zijn producten gebrandmerkt als apparaten die verslaafden aan nicotine kunnen helpen zich langzaam veilig af te bouwen

In april 2021 verbood het bureau sigaretten met mentholsmaak, terwijl het ook alle soorten gearomatiseerde sigaren verbood.

Navulbare cartridge-e-sigaretten die fruit- of muntaroma’s bevatten, werden ook verboden, hoewel cartridges die bedoeld zijn om te worden weggegooid, nog steeds te koop zijn.

Vooral gearomatiseerde producten zijn vaak het doelwit van regelgeving omdat ze gemakkelijker te gebruiken zijn als toegangspoort voor mensen die nog niet roken, aangezien een van de belangrijkste belemmeringen voor het oppikken van tabak de smaak is.

Het speelt vooral een rol voor jongere rokers die vape-apparaten zoals een Juul gebruiken.

Hoewel ze misschien niet genieten van de smaak van nicotine, is het veel gemakkelijker om verslaafd te raken aan de fruitige, smaakvolle smaken.

‘[The bans last April] zal helpen levens te redden, vooral onder degenen die onevenredig worden getroffen door deze dodelijke producten’, schreef de FDA vorig jaar in een verklaring.

‘Met deze acties zal de FDA het starten van jongeren aanzienlijk helpen verminderen en de kans op stoppen met roken vergroten.’

Volgens de nieuwe regels moet een bedrijf dat een hervulbaar apparaat met fruit- of muntsmaak op de markt wil brengen, eerst goedkeuring krijgen van de FDA – die honderden ervan heeft afgewezen.

Om deze bestellingen te omzeilen, begonnen veel bedrijven te gebruiken synthetische vormen van het medicijn in hun apparaten om regelgevers te omzeilen. Die maas in de wet werd in april gedicht.

Wegwerp e-sigaretten en hervulbare cartridges zijn goed voor meer dan 80% van het gebruik van tabaksproducten door tieners in Amerika

De CDC meldt dat meer dan 2,5 miljoen studenten in de VS in 2021 ‘huidige’ gebruikers van tabaksproducten waren. Dit omvat 13% van de middelbare scholieren en 4% van de middelbare scholieren

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) publiceerden in maart ook een studie waaruit bleek dat meer dan 2,5 miljoen Amerikaanse studenten in 2021 een of ander tabaksproduct hadden gebruikt – een definitie die nicotine-apparaten omvat die geen tabak verspreiden.

Ambtenaren meldden dat 80 procent van het tabaksgebruik te wijten was aan wegwerpbare e-sigaretten en cartridgeproducten – zoals een Juul.

In het onderzoek meldden ongeveer 2,06 miljoen middelbare scholieren – 13 procent van de onderzoekspopulatie – en vier procent van de middelbare scholieren – 470.000 deelnemers – ‘huidig’ tabaksgebruik.

About admin

Check Also

SLS vs BLD Live Score Trinidad T10 Blast League 2022 Scarlet Ibis Scorchers vs Blue Devils

Get ready, to stream the grand cricket clash of the night which is going to …

Leave a Reply

Your email address will not be published.